Дълготрайните и матови червила, които все по-устойчиво завладяват пазара,

...
            Дълготрайните и матови червила, които все по-устойчиво завладяват пазара,
Коментари Харесай

Дълготрайните червила – какво трябва да знаем за тях

            Дълготрайните и матови червила, които все по-устойчиво превземат пазара, имат редица скъпи преимущества – остават върху устните ви през целия ден, не изискват неведнъж възобновяване, с тях се храните умерено и остават върху устните ви, а не върху чашата и приборите. Целувките са по-безопасни и без риск от леке върху яката или бузите на обичания ви. Но, както допускате, няма съвършени артикули. Дълготрайните червила също крият своите дребни секрети, опасности и дефекти. Събрали сме всичко, което бихте желали и което би трябвало да знаете за тях.

             Плюсове на дълготрайните червила
Цветът на червилото ви разкрива каква сте в любовта
Червено червило Разбира се, това е най-страстният цвят, който се свързва още с силата и действието. Когато една жена избира да слож...
Прочети повече
            Както към този момент споменахме, те остават върху устните ви през целия ден и не цапат облекла, принадлежности и всичко това, което се допира до вас. Освен това явно преимущество можем да посочим още:
разнообразие от текстури и цветове нюд нюанси, които оформят естествено устните, придавайки им бухнал размер, само че оставяйки ги като че ли са голи и естествени, дълготрайните червила не се събират в гънките на устните и не се разтичат в горещото време или на плажа, икономични са, защото заради липса на нужда от непрестанно възобновяване в течение на деня, флакончето ще ви стигне за доста по-дълго време.
     Недостатъци

    Недостатъците на дълготрайните червила са в две съществени посоки – изцяло здраве и здраве на устните ви.
Този вид червила са сухи и изсушават в допълнение нежната и сензитивна кожа на устните ви. Повечето от тях са лишени от подхранващи съставки, с цел да бъдат дълготрайни. Не може да ги нанасяте и върху балсама си за устни, с цел да запазите дълготрайността им. Ако решите да подхраните и овлажните устните с еликсир върху дълготрайното червило, евентуално ще се изненадате неприятно – то се събира и набръчква, а вие не чувствате благотворното и съживяващо влияние на балсама. Това може да е проблем изключително в студеното време, когато устните се напукват и белят. Подобно червило през зимата е в положение да утежни типа на устните ви и да ги направи още по-сухи и изпръхнали. Микроцепнатините, които се образуват, са входни порти за редица инфекции. Не желаете да рискувате здравето си и хубостта на устните си, нали? Някои създатели настояват, че част от дълготрайните червила са рискови за здравето и сочат, че съдържат нефтохимикали, както и субстанции, нездравословни за бъбреците, репродуктивната система, паметта, нервната система. Това касае изключително мощно евтините марки, контролът на чието произвеждане е под въпрос.
Какво да извършите, с цел да се възползвате от преимуществата на дълготрайните червила без риск?
Червило за устни - за какво в никакъв случай да не вършим компромис с качеството му
Влязохме в сезона на есента и амплитудните разлики в температурите са огромни заран и вечер, по отношение на тези денем. Дъждовете и хладнит...
Прочети повече
Ако купувате продължително червило, заложете на безценен бранд, който държи на името си и е прочут, с цел да си гарантирате приложимост, която не носи риск за здравето. Търсете артикули без наличие на парабени и формалдехид, известни като канцерогенни субстанции, които съставляват риск за вас. Предпочитайте еко артикули и не прекалявайте с нанасянето. Давайте отмора на устните си, когато сте у дома. Използвайте дълготрайни червила, когато се постанова – т.е., когато сте канени на вечеря или на място, където не е допустимо възобновяване на червилото. Ако излизате за няколко часа и не следва да се храните и целувате с обичания, нанесете нормално червило или еликсир, които да защищават, хидратират и овлажняват устните ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР